Ladila Marianna vagyok, a Surprise,baby! megálmodója és tulajdonosa.

Sok évet töltöttem különböző multinacionális cégek logisztikai, illetve beszerzési területein, azonban régóta szerettem volna valami saját és kreatív ötletet megvalósítani. Szenvedélyem az utazás, többször jártam már az Egyesült Államokban, azon belül is Los Angelesben, illetve Las Vegasban. Amit kinn tapasztaltam az az, hogy az amerikaiak nagyon meg tudják adni a módját egy- egy ünnepnek, és nagyon fontos számukra a magas szintű vevőkiszolgálás. Ezután egyszercsak jött az ötlet. Itthon nem annyira divat még a babaváró buli, de miért nem? Ünneplünk szülinapot, karácsonyt, Mikulást, miért pont babavárást nem?  Így 2019-ben célom lett egy olyan webshopot létrehozni, ahol a babaváró bulira mindent meg tudnak rendelni az anyukák, barátnőik, és rokonaik. 


Munkatapasztalatom során mindig fontos volt számomra a vevői elégedettség, és a gyors kiszolgálás, ezért nagy odafigyeléssel válogattam össze  amerikai és európai beszállítóktól a termékportfóliót, hogy jó minőségű árut tudjak biztosítani minél rövidebb idő alatt a vevőimnek.

A webshoppal és a sok szuper dekorációval szeretnék arra ösztönözni minden kismamát, hogy ünnepeljék meg kisbabájuk születését, hiszen ilyen kivételes alkalom ritkán fordul elő egy nő életében. 

Facebook, illetve Instagram oldalamon igyekszem megmutatni a termékeket, illetve sok játék, trend és információ segítségével megismertetni Veletek miről is szól ez a buli. Ha érdekel Téged ez a téma akkor kövesd a @surprisebabyhungary oldalt Facebookon, illetve Instagramon. 

Üdvözlettel, Mariann
Elérhetőségek

Nálunk mindent megtalálsz a tökéletes babaváró bulihoz.

Rendeld házhoz online!

Kérdésed van? Írj nekünk és segítünk: info@surprisebaby.hu

+36 20 244 5718

Vedd fel velünk a kapcsolatot


Adatkezelési tájékoztató*

FEL