Babaváró buli kérdések és válaszok I. rész

 

Babaváró buli kérdések és válaszok I. rész

K: A terhesség melyik szakaszában kell megrendezni a babaváró bulit?

V: Általában a harmadik trimeszter előtt szokás szervezni, de maximum egy hónappal a szülés előtt,  illetve mindenképpen győződjünk meg róla, hogy a baba egészséges, és a terhesség pedig problémamentesen zajlik. Azonban várhatsz akár a baba megszületéséig, és akkor szervezhetsz Baba fogadtató (Welcome, baby) partit is.
K: Mennyi ideig tart egy babaváró buli?

 

V: Babaváró buli függő, de általában 2-3 órás szokott lenni egy parti. Amennyiben kicsit lazább, kevésbé rohanós bulit szeretnél, akkor tervezd inkább 3 órásra, mivel sokszor a vendégek sem érkeznek pontosan, illetve így lesz időtök játszani, enni, inni és ajándékot bontani is.
K: Illik-e meghívni a leendő édesapa édesanyját illetve lánytestvérét, női rokonait a kismama babaváró bulijára?

V: Nem szokatlan, hogy az édesapa női rokonait is meghívják a leendő édesanya babaváró bulijára. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy összegyűljön a család és mindenki jól érezze magát. Így senki sem fogja azt érezni, hogy őt kihagyták valamiből.

 
K: Mennyit költsek az ajándékra?

V: Azt javaslom, hogy körülbelül 5000 Ft. értékben vegyen ajándékot a bulira. Ennyi pénzért, már nagyon jópofa és hasznos ajándékokat lehet találni. Amennyiben közeli családtag vagy barátnője vagy a kismamának természetesen költs annyit, amennyit a szíved diktál. Különösen akkor, ha a jövendőbeli unokádról vagy unokaöcsédről, vagy nővéredről van szó.

 

K: Kell köszönő ajándékcsomagot adni a vendégeknek?

V: Röviden, nem. A pici ajándékcsomagok nem kötelezőek, azonban nagyon elegáns módja annak, hogy megköszönjük mindenkinek a bulin való részvételt és hogy ezáltal emlékezetessé tették ezt a felejthetetlen napot.

 
K: Aki rendezi a babaváró bulit, annak kell minden költséget állnia?

V: Általában igen. Természetesen a nagyon közeli barátoktól vagy családtagoktól lehet egy kis támogatást kérni. Valószínűleg szívesen fog mindenki adni pár száz, vagy ezer forintot a babaváró bulira, te pedig megköszönheted nekik, hogy segítettek összedobni a bulit.

Forrás:
https://www.baby-shower.com/

Elérhetőségek

Nálunk mindent megtalálsz a tökéletes babaváró bulihoz.

Rendeld házhoz online!

Kérdésed van? Írj nekünk és segítünk: info@surprisebaby.hu

+36 20 244 5718

Vedd fel velünk a kapcsolatot


Adatkezelési tájékoztató*

FEL