Egyedi babaváró buli ötletek

 Egyedi babaváró buli ötletek

 

1.       Rendezz Co-Ed (koedukált) partit.

A babaváró bulikon hagyomány szerint csak nők szoktak részt venni, azonban ha koedukált partit szeretnél tartani, akkor nyugodtan hívd meg az apuka barátait is. Amennyiben ezt az utat választod, akkor a semleges színű dekorációk mellett ne feledkezz meg az italokról ( alkoholmentes és alkoholos) illetve a páros játékokról.

 

2.       Kényeztesd a leendő anyát.

Mi lenne, ha olyan babaváró bulit tartanánk, ahol csak a kismama kényeztetése a cél? Lehet program például masszázs, pedikűr, wellness, vagy bármi más, ahol a kismama tud egy picit pihenni a csajok társaságában.

 

3.       Szervezz gyermekbarát babaváró bulit.

Általában nem látni gyerekeket a babaváró bulikon, de amennyiben már nem az első, hanem a második vagy harmadik gyermekvárás alkalmából szervezzük a bulit, úgy lehetséges, hogy már vannak olyan ismerőseink, akiknek szintén van már gyerekük, így nyugodtan meghívhatjuk őket, illetve a  mi gyermekeink is részt vehetnek a bulin, hadd legyen számukra is élmény a kistesó érkezése.

 

4.       Szolgálj fel a babaváró bulidon alkoholmentes koktélokat.

Csak azért, mert a várandós anyuka nem ihat alkoholt, az nem azt jelenti, hogy a bulin nem szolgálhatsz fel csodálatosan elkészített italokat. Készíthetsz koktél pultot is, ahova kikészíted a koktél recepteket és hozzávalókat, így a vendégek maguk készíthetik el azt az italt, amelyet szeretnének fogyasztani.Függetlenül attól, hogy kit hívsz meg, hol tartod és milyen programokat szerveztek, a babaváró buli egy különleges alkalom arra, hogy megünnepeljétek barátnőkkel, családtagokkal a leendő gyermek születését.

Elérhetőségek

Nálunk mindent megtalálsz a tökéletes babaváró bulihoz.

Rendeld házhoz online!

Kérdésed van? Írj nekünk és segítünk: info@surprisebaby.hu

+36 20 244 5718

Vedd fel velünk a kapcsolatot


Adatkezelési tájékoztató*

FEL